CERDANYOLA ESCULL L’EXECUTIVA LOCAL DELS COMUNS

L’Assemblea de les persones del municipi inscrites a Catalunya en Comú va tenir lloc el passat divendres 29 d’octubre a la Biblioteca central de Cerdanyola.

El Grup Motor de Cerdanyola en Comú va ser l’encarregat d’impulsar la primera Assemblea dels Comuns el passat 29 d’octubre a la Biblioteca Central, on es va fer el balanç del treball realitzat a l’Ajuntament i del desenvolupat pel propi grup des de la seva constitució el passat 14 d’abril. També es va aprovar la proposta política i organitzativa amb l’horitzó 2023 i es va escollir a les persones que integraran l’Executiva Local, així com els eixos de treball que es constituiran.

L’Executiva de Cerdanyola en Comú, que va ser elegida per unanimitat, està constituïda per Ángeles Camacho i Isaac Martínez en les tasques de Coordinació; Antoni Garrido, a càrrec de l’Organització i la Comunicació, i Joana Barquín, Náyade López i Marc Guillamon, que encapçalaran els principals eixos de treball: Feminisme, Inclusió i Igualtat; Economia i Ecologia i Benestar Social i Drets Civils.

Tota la informació de Cerdanyola en Comú es pot seguir a les xarxes socials twitter.com/EnComuCdV i facebook.com/EncomuCDV, i consultar al web www.cerdanyolaencomu.cat, on també es podrà fer la sol·licitud d’inscripció als equips de treball o directament a través del correu comunicacio@cerdanyolaencomu.cat.